Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Превод на македонски јазик на ISO 26000:2011

Почитувани,

Сакаме да ве информираме дека е усвоен превод на македонски јазик од Меѓународниот стандард МКС ISO 26000:2011 – Водич на опшествена одговорност

Доколку постојат заинтересирани страни истиот може да го набават во просториите на Институтот за Стандардизација на Република Северна Македонија. Работно време со странки, секој работен ден од 9.00 - 12.30 часот

За дополнителни информации ви стоиме на располагање

Тел. +389 (0)2 3247 172 dimitrievski.zoran@isrm.gov.mk

Тел.+389 (0)2 3247 174 temov.tode@isrm.gov.mk

Со почит,

ИСРСМ