Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Работна средба

ИНСТИТУТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА__

Република Северна Македонија

РАБОТНА СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА

ТЕХНИЧКИ КОМИТЕТИ НА ИСРСМ

„ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО„

Имаме особена чест да Ве поканиме да присуствувате на:

Работната средба на претседатели на Технички комитети на

Институтот за стандардизацација на Република Северна Македонија

„ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО„

која ќе се одржи на:

__ФАКУЛТЕТ ЗА ДИЗАЈН И ТЕХНОЛОГИИ НА МЕБЕЛ И ЕНТЕРИЕР

на 27 декември 2013 година (петок) со почеток во 11.00 часот

Ве молиме потврдата за Ваше присуство да ја доставите најдоцна до

26 декември 2013 година на:

e-mail:isrm@isrm.gov.mk

или

факс: 02 3247 151

Директор

Љупчо Давчев