Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Fleta e anketimit

Të dashur përdorues,

Ne kemi përgatitur një pyetësor në mënyrë që të monitorojmë informacionin që duam të marrim nga ju për të parë nëse organizata jonë i plotëson kërkesat tuaja, si dhe për të përmirësuar shërbimet që ISRSM ju ofron.

Reagimet që marrim nga ju na ndihmojnë të rrisim efikasitetin, cilësinë e punës dhe bashkëpunimin me ju. Prandaj ju lutemi merrni një pjesë të vogël të kohës tuaj të vlefshme dhe përgjigjuni këtij pyetësori.

Ju mund ta dërgoni pyetësorin e plotësuar në adresën e mëposhtme të postës elektronike:

isrsm.info@isrsm.gov.mk

Me respekt,

ISRSM