Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Учество на Работилницата „Квалитет на електрична енергија“

Во рамките на Работилницата „Квалитет на електрична енергија“, во организација на Македонски IEEE - Оддел за електроенергетика и МАКО-СИГРЕ, беше дадена презентација од страна на ИСРСМ на тема – “Состојба во Македонија – стандарди“