Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

SEANCA XIX E KUVENDIT të Institutit për standardizim të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Të nderuar anëtarë të Institutit për Standardizim të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Kemi nderin e veçantë t'ju ftojmë të merrni pjesë në seancën XIX të Kuvendit të Institutit për Standardizim të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila do të mbahet në mënyrë elektronike përmes platformës ZOOM më 17 nëntor 2021 duke filluar nga ora 12.00.

Për më tepër, lidhja dhe dokumentet e kërkuara për montimin do t'ju ofrohen.