Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Zgjidhje inovative marketingu

Përfaqësues nga Media Consulting, një kompani, misioni i së cilës është të ofrojë zgjidhje inovative dhe efektive të marketingut që ndihmojnë bizneset të përparojnë, sot në Institutin për Standardizim u takuan me drejtorin e ISRSM, M.D. Dzevat Kitcara.

Konsulentja e biznesit dhe drejtoresha ekzekutive e Media Consulting, Marija Georgievska dhe Penka Mukaetova, i prezantuan propozimet dhe zgjidhjet e tyre të marketingut që do të kontribuonin në bashkëpunimin e ardhshëm në fushën e promovimit të Institutit për Standardizim para Unionit të Odave Ekonomike, anëtarëve të tyre, këshillit të presidentëve dhe komunitetit të biznesit, për nevojën dhe rëndësinë e standardeve dhe standardizimit në vendin tonë.

Duke promovuar dhe përdorur standardet ndërkombëtare dhe evropiane, si një mjet për të arritur cilësinë e produktit dhe shërbimit, ne bëhemi pjesë e zgjidhjes.